Tipy na vianočné darčeky

pre remeselníkov, stolárov a domácich majstrov.

Ďalší rok, v ktorom aj napriek jeho neduhom, ktoré dopadajú na jednotlivcov aj celé firmy, sa v IGM snažíme byť tu pre vás. Vždy zaistiť skladovosť najdôležitejších nástrojov pre vašu prácu a udržať pre vás aj priaznivé ceny.

Rozšírili sme technickú podporu na telefóne a online chate. Náš tím pracovníkov komunikuje v niekoľkých svetových jazykoch a je pripravený vám vždy poradiť s výberom aj nákupom toho správneho tovaru. Vaše objednávky aj prípadné reklamácie sa snažíme vždy vybaviť v čo najkratšom čase. Sme otvorení akejkoľvek spätnej väzbe od vás a sme veľmi radi, že môžeme byť partnerom pre vašu stolársku a remeselnú prácu, či už ste profesionál alebo domáci majster.

Ku koncu každého roka neodmysliteľne patria hlavne Vianoce, ktorých súčasťou sú aj vianočné darčeky a my by sme vám v tomto článku radi dali niekoľko skvelých tipov na vianočný darček, či už sa chystáte obdarovať sám seba, alebo svojich blízkych.


Svorky, prípravky do dielne, nástroje, frézy, sukovníky, vrtáky, stroje, píly, brúsky a ďalšie produkty. V IGM vieme, že výber vianočných darčekov je niekedy drina. Aby ste si s nimi nemuseli lámať hlavu, vytipovali sme pre vás tie najzaujímavejšie produkty.


Produktové novinky

Počas posledných 2 rokov sme pridali viac ako 250 nových produktov.


Novinka

IGM Rohový uholník 45°/90° so svorkami

Medzi najobľúbenejšie novinky tohto roka patrí sada rohových uholníkov so svorkami, vďaka ktorým je spájanie rámčeka, korpusu, poličiek a ďalšieho nábytku pod 90°, alebo 45°, jedna radosť.



Novinka

Pružinová svorka - 100 mm

Extrémne silný pomocník pre každého domáceho majstra, aj profíka. Táto pružinová svorka jednoducho nemôže chýbať v žiadnej dielni. Využijete ju pre rýchlu fixáciu obrobka k stolu, rýchle stiahnutie dvoch dielov k sebe na montáži, pre lepenie modelov a hudobných nástrojov, alebo pre lepenie líšt.

Novinka

Kreg Nosič doskového materiálu

Uľahčite sebe, alebo svojim blízkym náročnú prácu. Pomocou tohto nosiča si veľmi uľahčíte nosenie ťažkých doskových materiálov akými sú preglejky, lamino dosky a iné veľkoplošné materiály až do dĺžky 2,5 metra a hrúbky 19 mm.



Novinka

CMT Sada drážkovacích kotúčov DADO PRO

Skvelý darček pre všetkých majiteľov kotúčovej píly Laguna Fusion1, Fusion2, alebo Fusion3. S touto drážkovacou sadou rozšírite využitie kotúčovej píly Laguna o ďalšiu dimenziu. Pomocou tejto drážkovacej sady je možné jednoducho a rýchlo vytvárať drážky do dreva, alebo lamina, až do šírky 20 mm na jedno rezanie.

Novinka

IGM STO-P100 Separátor pilín a prachu

Každý, kto vlastní odsávač pilín bez mikrofiltra vie, ako často sa zanáša látkový filtračný vak, hlavne pri obrábaní MDF dosiek, alebo pri častom brúsení. Pripojením separátora pred odsávač pilín oddelíte až 95 % prachu, ktorý by inak zaniesol filtračný vak odsávača.


Novinka

IGM Sada sústružníckych dlát Cryo HSS 3 ks

Ak sa chystáte obdarovať nadšeného sústružníka, určite by ste sa mali zastaviť nad touto súpravou sústružníckych dllát. Ide o dláta vyrobené z mrazom zušľachťovanej ocele, ktorá ponúka extrémne dlhú odolnosť a životnosť ostria. Masívna buková rukoväť dlhá 220 mm ponúka pevné a pohodlné uchopenie a presné vedenie dláta po opierke sústruhu.


Tipy na darčeky

Vyberáme z najpredávanejších produktov


TOP

IGM Rýchloupínacia páková svorka

Rýchloupínacia páková svorka je pre svoju multifunkčnosť nenahraditeľná do každej hobby, aj profi dielne. Táto svorka je celé roky jedným z našich najlepších produktov, s ktorými sú naši zákazníci nadmieru spokojní.

TOP

Kreg Zvŕtavací prípravok na skryté skrutkové spoje

Zvŕtavací prípravok Pocket 310 uľahčuje spájanie drevených dielcov, či už s prácou s drevom začínate, alebo s drevom pracujete už roky.


TOP

IGM Protišmykové podložky Loc-Blocks

Produkt, ktorý vo svojej dielni ocení každý remeselník, aj stolár. Protišmykové podložky IGM sú určené pre fixáciu materiálu pri opracovaní a to bez použitia svoriek.


TOP

IGM Stolársky uholník

Novinkou a zároveň ihneď najobľúbenejším produktom sa stal tento kvalitný stolársky uholník zo zliatiny hliníka, ktorý je veľmi odolný a naši zákazníci ho v dielni veľmi cenia.

TOP

CMT 7E Horná frézka

Sme výhradným distribútorom značky CMT, ktorá má viac ako 50-ročnú tradíciu, a to nielen pre slovenský trh. Táto frézka je jedným zo symbolov tejto značky a to pre svoju kvalitu a obľúbenosť medzi zákazníkmi.

TOP

Silky Pocketboy Ručná skladacia píla

Špičková japonská ručná píla. Disponuje stredným zubom pre univerzálne použitie, outdoor, rez stromov, aj suchého dreva. Kompaktná, ľahká skladacia píla so 170mm listom.


Články pre inšpiráciu pri výbere

Pravidelne pracujeme na postupoch a popisoch technických parametrov našich produktov pre jednoduchší výber.


Rýchloupínacia páková svorka

ČLÁNOK

Rýchloupínacia páková svorka je pre svoju multifunkčnosť nenahraditeľná do každej hobby aj profi dielne. Je možné ju upnúť do lišty s T drážkou, dá sa použiť samostatne na upevnenie dielca k stolu pri frézovaní či pri lepení dielcov, je malá, ľahká, a aj napriek tomu dokáže vyvinúť upínaciu silu až 250 kg. Môžete s ňou jednoducho manipulovať aj jednou rukou.

Prečítať článok

Korpusové svorky sú základom stolárskej dielne

ČLÁNOK

Ako názov napovedá, svorky sú určené predovšetkým k stiahnutiu pri lepení korpusov, majú ale aj ďalšie využitie - sú ideálne napríklad pre lepenie škárovky. Oproti klasickým svorkám majú niekoľko výhod, najmä extra veľké dosadacie plochy, ktoré zostávajú po zaťažení rovnobežné, čo je pre tieto svorky typické.

Prečítať článok

Ako vybrať správne lepidlo?

ČLÁNOK

Lepidlá je možné primárne rozdeliť podľa použitia pre vnútorné prostredie a pre vonkajšie prostredie, teda v akom prostredí bude spoj umiestnený. Poradíme s výberom a použitím. Značka Titebond je jedným z najväčších výrobcov lepidiel na drevo.

Prečítať článok

Ako vybrať správny pílový pás?

ČLÁNOK

Pri výbere vhodného pílového pásu hrá úlohu mnoho faktorov. Tými najzásadnejšími sú typ pásovej píly a druhy rezov, ktoré budú na píle vykonávané. Dobre premyslená voľba pásu nielen že zaistí kvalitne vykonané rezy, ale pomôže tiež predĺžiť jeho životnosť.

Prečítať článok

Výber pílových listov do priamočiarej píly

ČLÁNOK

Pílové listy CMT sú vyrábané najnovšími technologickými postupmi na najmodernejších strojoch. Tieto pílové listy sú špeciálne určené pre presné rezy mäkkého a tvrdého dreva, preglejky, OSB dosiek, laminátov, plastov, plexiskla, kovov, železných a neželezných materiálov, hliníka, laminátu a nerezovej ocele.

Prečítať článok

5 základných stopkových fréz

ČLÁNOK

Stopkové frézy sú jedny z najvšestrannejších nástrojov, ktoré môžete vo svojej dielni mať. Ponuka stopkových fréz je ale tak široká, že môže byť problematické sa medzi nimi zorientovať a vybrať si, ktoré z nich sa budú pre vaše projekty najviac hodiť, obzvlášť ak so stolárčinou ešte len začínate.

Prečítať článok

Čistenie brúsnych pásov

ČLÁNOK

Praktická pomôcka pre predĺženie životnosti vášho brúsiva. Nemíňajte zbytočne za nové brúsne pásy, valčeky a kotúče, keď môžete jednoducho zrecyklovať tie zanesené. Pomocou praktického prípravku IGM MCBP ušetríte čas, cestu do obchodu, a hlavne neustálu a zložitú výmenu brúsiva.

Prečítať článok



Súvisiace produkty

Späť na zoznam aktualít