Matica pre CNC frézovanie dreva bez triesok

CMT Matica s kinetickým odsávaním

Po novom prinášame na trh špeciálnu maticu s kinetickým systémom odvádzania triesok preč od nástroja. Systém zvyšuje účinnosť odsávania stroja a vytvára čistý povrch. Pri sériovej výrobe ide o veľkú úsporu času, ktorý nie je potrebné venovať čisteniu, ofukovaniu alebo ometávaniu dielca.


Na trhu sa stretávame s dvomi systémami. Jedným je upínacia hlava s integrovaným odsávacím systémom a upínacím kužeľom v jednom kuse. Nevýhodou tohto systému je cena, ktorá sa pohybuje okolo 1 800 EUR bez DPH.Druhý systém je prevlečná matica s implementovaným kinetickým odsávaním, taká akú ponúka CMT. Tento systém je významne lacnejší a tiež dostupnejší.

Pozrite sa na video, ako odsávací systém CMT funguje…


CMT Matica s kinetickým odsávaním - pre klieštiny ER32

CMT Matica s kinetickým odsávaním - funkcia
CMT Matica s kinetickým odsávacím systémom prachu je určená pre zlepšenie frézovania na CNC strojoch. Zabezpečuje jedinečnú úspešnosť odsávania pri frézovaní lamina, MDF, OSB, HPL, Corianu, sádrokartónu a drevotriesky.


Telo odsávacej matice je vyrobené z ľahkej zliatiny potiahnutej silným keramickým povrchom, ktorý zabezpečuje maximálnu ochranu, minimalizuje trenie a je zároveň antistatický. Kinetické odsávanie je výkonné a účinné aj pri nízkych otáčkach a to od 6000 až do 20000 otáčok za minútu.

• Výkon a kvalitné opracovanie.
• Životnosť nástroja a úspora času vďaka povrchu bez pilín.
• Nahradzuje štandardnú upínaciu maticu.
• Zlepšuje kvalitu vzduchu v dielni.
• Ľahké telo a tichá prevádzka.

 



Súvisiace produkty

Späť na zoznam aktualít