Najväčšia ručná píla s najrýchlejším rezom na svete "Katanaboy" už aj v IGM

Silky KATANABOY 1000

Zoznámte sa s najväčšou ručnou pílou na svete! Táto unikátna píla má ostrie dlhé neuveriteľných 100 cm, je tak schopná prerezať strom s priemerom kmeňa 50 cm.

Táto píla je ideálna pre drsnejšie práce, napríklad údržbu lesných ciest, rezanie veľkých kusov dreva na kúrenie, alebo pre stavbu zrubu. Prekvapí vás ako málo energie stačí pre dosiahnutie čistého rezu. Navyše sa s touto pílou pri rezaní cítite ako stredoveký bojovník. Katanaboy zvládne naozaj čokoľvek: mokré, suché, zhnité, aj tvrdé drevo.
 

Silky KATANABOY 1000


Pílu Katanaboy môžeme pohodlne porovnať s motorovou pílou; samozrejme bez oleja, benzínu, hluku, znečistenia a náročnej údržby. Píla sa dobre nosí vďaka nízkej hmotnosti, váži totižto len 2 kilá.

Zuby na pílovom liste sú rozložené od 5 postupne až k 2,5 zubom na 30 mm. Jemné zuby pri rukoväti pomáhajú s počiatočným rezom. Agresívnejšie hrubé zuby potom jednoducho prerežú aj hrubý kmeň. Zuby sú brúsené unikátnou technológiou a preto zostávajú tak dlho ostré. Pomocou tlačidla zamykania môžete túto pílu ľahko a rýchlo otvoriť a sklopiť. Z bezpečnostných dôvodov je sklápanie dvojfázové: najskôr sa píla sklopí do polovice a až potom (pozor na prsty!) môže byť píla kompletne sklopená.Silky KATANABOY 1000

Ergonomická gumová rukoväť absorbuje vibrácie. Pri obojručnom rezaní sú ramená uvoľnenejšie, čo má fantastický účinok na reznú silu. Katanaboy 1000 je vyrobená novou technológiou, ktorá spočívá v potiahnutí povrchu niklom. 

Píly Silky nemajú vo svete konkurenciu. Japonská firma Silky kombinuje 100-ročnú skúsenosť s výrobou píl, všestrannosť, reznú silu, jednoduchosť a impulzne kalené zuby, ktoré skoro vôbec nemusíte ostriť. Výsledkom sú píly vhodné ako do stolárskej dielne, tak na lesnícke a prerezávacie práce, či  na arboristiku.

Aká píla sa najviac hodí vám?

Pozrite sa na Katanaboy 1000 v akcii: 

Katanaboy samozrejme ponúkame aj v menších prevedeniach...




Späť na zoznam aktualít