Stroje JET sú aj pre verejnosť…

JET Formátovacia píla a verejnosť

V dnešnej dobe sa rozbiehajú nové projekty pre kutilov, ktorí nemajú možnosť vlastnej dielne, tzv. hodinové alebo tiež zdielané kutilské dielne. Jednu takú sme mali možnosť podporiť a podielať sa na jej vybavení. Predstavujeme brniansky Hobbylab – verejnú remeselnú dielňu.


JET Zrovnávacia a hrúbkovacia frézkaNápad sa zrodil v hlave pána Sedláčka, ktorý spoločne s priateľmi a fanúšikmi obrábania začal hľadať peniaze na vybavenie dielne a vyhľadávať najvhodnejšie drevoobrábacie stroje. Všetko začalo už na výstave Wood TEC 2015 v Brne, kde si pán Sedláček urobil všeobecný prieskum a potom oslovil aj našu firmu v predajnom centre v Brne Modřiciach.

Po starostlivom prezretí všetkých vybraných strojov JET, ich začal porovnávať s konkurenčnými strojmi. Nie vždy vychádzali stroje JET ako najlacnejší cenový variant, ale vďaka prevedeniu, kvalite a dlhej záručnej dobe vyšli stroje JET ako najlepšia voľba..
A keďže naša firma IGM fandí novým projektom a nápadom, podporili sme novú vznikajúcu verejnú dielňu špeciálnym zľavovým bonusom na nákup strojov. Teší nás, že touto formou môžeme podporiť kutilov bez vlastnej dielne v Brne a okolí.

Práca s formátovacou pílou JET

Odporučenie pána Sedláčka:

„Drevoobrábacie stroje JET sme vybrali po dlhšom zvažovaní a porovnávaní s konkurenciou. Pri výbere nám išlo o to, vliezť sa do rozpočtu, ale zároveň aj o kvalitu a dlhodobé úžitkové vlastnosti, čo nám stroje JET plne splňujú. So strojmi sme mali možnosť sa podrobne zoznámiť pri ich zostavovaní, s ktorým nám firma IGM pomohla, a zároveň prebehlo preškolenie všetkých ľudí, ktorí stoja pri zrode remeselnej dielne HOBBYLAB. Výber strojov JET bola skutočne výborná voľba, ktorú môžem odporučiť aj ostatním.“

 

Hobbylab Brno

 

Dielňa je otvorená:
Ut-Pi 16:00-20:00
So-Ne 09:00-21:00
+420 775 078 077
https://www.facebook.com/hobbylabbrno

Mohli ste vidieť v hlavnej spravodajskej relácii na ČT1

(14. septembra 2016, Události na ČT1)

Hobbylab v Českej televízii

Napísali o nás:
Česká televize
Brněnský deník - Hobbylab - Kutilom sa v Brnre otvorí verejná dielňa
MotivP talk5 - Hobbylab

 

 

 

 

 

 

 



Súvisiace produkty

Späť na zoznam aktualít