CMT C915 Fréza na V drážku pre Alucobond - 135° D18x3,3 S=8 HM

Kompozitné panely ALUCOBOND® plus možno formovať veľmi ľahko pomocou V-drážkovacej frézy C915001. Technika nazvaná „frézovanie a skladanie“ umožňuje výrobcom vytvárať tvary rôznej geometrie a veľkosti. Hornou frézkou vyfrézujte V-drážku, ktorej dno sa dotýka vonkajšieho obalu. Nedotknutá vonkajšia doska môže byť ručne ohnutá s čistou líniou kopírujúcou vyfrézovanú drážku. Vonkajší rádius ohnutej dosky závisí na tvare drážky a jej hĺbke. Drážku sa dá frézovať na CNC, aj hornou frézkou. Metódu „frézovanie a skladanie“ je možné použiť na všetky dostupné povrchové úpravy kompozitných panelov ALUCOBOND® plus.

Priemer 18 mm
Rezná hĺbka 3,3 mm