CMT Fréza pre rybinový spoj - D8x6 L43 18° S=6 pre Hoffmann HM
CMT Fréza pre rybinový spoj - D8x6 L43 18° S=6 pre Hoffmann HMCMT Fréza pre rybinový spoj - D8x6 L43 18° S=6 pre Hoffmann HMCMT Fréza pre rybinový spoj - D8x6 L43 18° S=6 pre Hoffmann HM

CMT Fréza pre rybinový spoj - D8x6 L43 18° S=6 pre Hoffmann HM

15/10/2021

Perfektne spracovaný cinkový spoj je klasikou, ktorá je výzvou pre profesionálov aj amatérov. Rybinové frézy CMT sú dodávané v 25 veľkostiach. Rybinové frézy CMT sú skonštruované pre všetky obľubené prípravky, vrátane systémov IGM, Leigh, DeWalt, TREND, FESTO, BOSCH atď. Pred objednávkou skontrolu... Celý popis

Prihláste sa a nechajte si strážiť dostupnosť

Pred objednávkou skontrolujte celkovú dĺžku, aby ste dostali veľkosť, ktorú potrebujete. Dodávame frézy pre upnutie do prípravkov a frézek, ktoré vyžadujú dlhšiu stopku.

Stopka6 mm
Rezný priemer8 mm