JET

Mobilná kotúčová píla s podstavcom JET JTS-254

Mobilní pila JET na stavbu i do dílny

JET JTS-254 je plne vybavený kompaktní stroj pre prácu na stavbách, na montážach alebo pre kutilskú prácu s drevom. Inteligentná konštrukcia kombinuje presnosť, produktivitu a jednoduchosť s minimálnymi rozmermi. Vďaka rukoväti a kolieskam sa dá s pílou jednoducho manipulovať a prevážať v aute na montáže.

• Pohodlné nastavenie naklopenia pílového kotúča.
• Jednoduché nastavenie hĺbky rezu.
• Presný hliníkový stôl s vozíkom.
• Integrované pozdĺžne pravítko s možnosťou naklopenia.
• Uhlové pravítko s možnosťou upevnenia k posuvnému vozíku.
• Rukoväť a kolesá pre jednoduchú manipuláciu a prepravu.
• Sklopný podstavec.

Ideálna píla na stavbu aj do dielne..

Mobilní pila JET

Kompaktný, mobilný a spoľahlivý stroj

Pre rezanie pod uhlom a pre prácu s malými obrobkami je na píle nastaviteľné uhlové pravítko, ktoré je možno upevniť k posuvnému vozíku. Táto kombinácia posuvného vozíku a uhlovacieho pravítka ponúka pohodlné a presné skracovanie.

Pozdĺžne pravítko zaisťuje integrovaný mechanizmus, ktorý slúži tiež pre rozšírenie pracovnej plochy. Mechanizmus je namontovaný na dvoch koľajniciach a môžete s ním posunúť smerom od kotúča až cez okraj stolu. Po sklopení pravítka do vodorovnej polohy môžete rozšíriť pracovnú plochu až na 640 mm.

Výkonný motor vyššej triedy, robustná konštrukcia, presný rez, to všetko ponúka možnosť univerzálneho použitia v dielni, na stavbe alebo na pracovných cestách.

Veľkou výhodou je stabilný sklopný podstavec, vďaka ktorému jednoduchým a rýchlim spôsobom pripravíte pílu k práci v dielni alebo na montáži. Podstavec je možné rýchlo sklopiť a stroj tak pripraviť na prevoz.

Pozrite sa na video o mobilnej píle JET:

Ponuka kotúčových píl