IGM Masívna korpusová svorka - 1500x95mm

Vaša cena

Tuchoměřice predajňa

149-203

• 95mm vyloženie z liatiny.• Plochy čeľustí zostávajú po zovretí rovnobežné.• Upínacie plochy s extra veľkými dosadacími plochami.• Patentovaný protišmykový mechanizmus vodiacej tyče.• Výklopná rukoväť pre maximálnu stiahnutie.• Puzdro čeľuste odolné proti lepidlám.• Možnosť využitia tiež pre rozpie... Celý popis

AKCIA

• 95mm vyloženie z liatiny.
• Plochy čeľustí zostávajú po zovretí rovnobežné.
• Upínacie plochy s extra veľkými dosadacími plochami.
• Patentovaný protišmykový mechanizmus vodiacej tyče.
• Výklopná rukoväť pre maximálnu stiahnutie.
• Puzdro čeľuste odolné proti lepidlám.
• Možnosť využitia tiež pre rozpieraní bez použitia náradia.
• Maximálny upínací tlak 400 kg.

Korpusové svorky IGM sú určené pre univerzálne použitie a ich masívnosť je zárukou maximálneho stiahnutia. Vodiaca tyč je vyrobená z pozinkovanej ocele ťahanej za studena. Vodiaca tyč je výrazne profilovaná, aby minimalizovala prehýbanie. Tvrdené ramená pohybujúce sa po vodiacej tyči udržujú konštantný uhol 90°, a to aj pri zaťažení. Patentovaný protišmykový systém slúži k pevnému zafixovaniu v potrebne polohe. Rameno so sťahovaním je vybavené rukoväťou s možnosťou vyklopenia. Obe ramená sú zakryté plastom, ktorý ich chráni pred znečistením od lepidla. Veľká sťahovacia plocha ramena zabraňuje poškodeniu povrchov sťahovaného materiálu. Podpery na vodiacej tyči udržujú rovinu svorky a sú ideálne pre použitie na pracovnom stole. Posuvné rameno je vyberateľné a môžete ho otočiť a svorky použiť pre rozpieranie. Korpusová svorka je ideálnym riešením pre profesionálne využitie.