ZĽAVA 9 %

Vaša cena

Tuchoměřice predajňa

• Celokovová konštrukcia.
• Určené pre 12mm drážky.
• Určené pre vodiace lišty ponorných píl.
• Rýchloupínací račňový systém.
• Pevné a stabilné upnutie.

Špeciálne kované pevné rameno pre drážky 12 x 8 mm. Pre bezpečné uchytenie vodiacich líšt značiek Festool, Protool, Metabo, Makita, Hitachi, atď. K upínaniu v profiloch a na pracovné stoly.

Rýchloupínacia páková svorka IGM je ideálna pre upnutie hliníkových vodiacich líšt a k upínaniu materiálu na rastrovom pracovnom stole. Ideálny pomocník pre upnutie vodiacich líšt od značiek Festool, Makita a ďalších. Upínacie rameno, ktorá sa zasúva do lišty má rozmery 12 x 7,4 x 60 mm. Račňová rukoväť má vynikajúcu účinnosť upnutia a extrémne rýchle zovretie. Po zovretí je rukoväť pevná a neuvoľňujú ju vibrácie z elektrického náradia.

Plastová ochranná krytka čeľuste svorky je súčasťou dodávky.

IGM Plastová podložka pre pákovú svorku 149-301
Kód: 149-302