JET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230V
JET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230VJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230V

JET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec - 230V

2 698.00 €
3 237.60 € s DPH

do 30 dní

121-JPT-310HH-M

Essox

Modely JPT-310HH a 410HH majú špeciálny valec osadený tvrdokovovými žiletkami zostavenými do špirály.• Žiletkový hobľovací valec so štyrmi špirálovými drážkami.• Tvrdokovové výmenné žiletky s až 20-krát dlhšou životnosťou.• Štyri veľmi presné rezné hrany so zaoblením na každej žiletke.• Vysoká kvali... Celý popis

Prihláste sa a nechajte si strážiť dostupnosť

2 698.00 €
3 237.60 € s DPH

2 482.20 €
2 978.64 € s DPH

ZĽAVA 8 %

AKCIA

• Žiletkový hobľovací valec so štyrmi špirálovými drážkami.
• Tvrdokovové výmenné žiletky s až 20-krát dlhšou životnosťou.
• Štyri veľmi presné rezné hrany so zaoblením na každej žiletke.
• Vysoká kvalita opracovaného povrchu bez vytrhávania.
• Úspora až 40 % prevádzkových nákladov na hobľovanie 1 m materiálu.
• Znížená spotreba energie.
• Výkonný motor 2,2 kW výkonu.
• Dlhý masívny liatinový zrovnávací stôl.
• Jednoduchý prechod od zrovnávania k hrúbkovaniu.
• Súčasné sklápanie oboch zrovnávacích stolov len jednou rukou.
• Nastavenie výšky vstupného aj výstupného stola.

Pohodlne iba jednou rukou sa dá zdvihnúť liatinový stôl. Prechod od zrovnávania k hrúbkovaniu nemôže byť jednoduchší. So svojim dlhým stolom a presným pravítkom je presnosť štandardom, rovnako ako vždy výborný povrch vďaka žiletkovému valcu. Nastavenie výšky vstupného stola pomocou excentrickej páčky je jednoduché. Možnosť nastavenia výšky výstupného stola excentrom. Odsávacia hubica udržuje stroj čistý pri pripojení k vhodnému systému odsávania. Stroj pre profesionálne dielne, údržby, aj pre kutilov, so širokým rozsahom použitia.

Hobľovací valec osadený žiletkami poznáte na prvý pohľad. Sú na ňom v presne vyfrézovaných lôžkach upnuté HW (SK) žiletky veľkosti 15x15 mm. Usadenie do lôžok zaručuje rýchle, ľahké a presné upnutie. Žiletky sú zoskladané v štyroch špirálových radách, vďaka čomu dochádza k pokojnému a postupnému hobľovaniu. Imitujú sa tým špirálové frézy, ktoré sú jedinečné v rezných vlastnostiach. Pre hladký hobľovaný povrch sú používané žiletky s rádiusovou hranou, ktorá pomáha k plynulému nadväzovaniu medzi jednotlivými žiletkami a vytvára rovný povrch. Dosiahnutie perfektného povrchu tiež pomáha prekrytiu žiletiek a minimalizovaniu veľkosti triesky. Vďaka väčšej tvrdosti a možnosti otočenia žiletky HW (SK) nielen značne predĺžite intervaly medzi brúseniami, ale zaistíte aj stálu pripravenosť stroja pre hobľovanie. Pri otupení niektorých žiletiek alebo pri ich poškodení, ich jednoducho a rýchlo vymeníte, či otočíte na ďalšie ostrie.

Stroje pre profesionálne dielne, údržby, aj pre kutilov, so širokým rozsahom použitia.

• Typ: JPT-310
• Odporučené použitie: Profesionálna výroba
• Príkon / Výkon (230 V): 3,5 / 2,2 kW
• Otáčky: 5500 ot./min.
• Priemer valca: 70 mm
• Rýchlosť posuvu preťahovania: 7 m/min.
• Max. uberanie pri zrovnávaní: 3 mm
• Max. uberanie pri hrúbkovaní: 4,5 mm