JET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec
JET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valecJET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec

JET JPT-310HH Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka, žiletkový valec

2 892.00 €
3 470.40 € s DPH

Centrálny sklad

121-JPT-310HH-T

Facebook Twitter Google+
Essox

Modely JPT-310HH a 410HH majú špeciálny valec osadený tvrdokovovými žiletkami zostavenými do špirály.

• Žiletkový hobľovací valec so štyrmi špirálovými drážkami.
• Tvrdokovové výmenné žiletky s až 20-krát dlhšou životnosťou.
• Štyri veľmi presné rezné hrany so zaoblením na každej žiletke.
• Vysoká kvalita opracovaného povrchu bez vytrhávania.
• Úspora až 40 % prevádzkových nákladov na hobľovanie 1 m materiálu.
• Znížená spotreba energie.
• Výkonný motor 2,2 kW výkonu.
• Dlhý masívny liatinový zrovnávací stôl.
• Jednoduchý prechod od zrovnávania k hrúbkovaniu.
• Súčasné sklápanie oboch zrovnávacích stolov len jednou rukou.
• Nastavenie výšky vstupného aj výstupného stola.

Pohodlne iba jednou rukou sa dá zdvihnúť liatinový stôl. Prechod od zrovnávania k hrúbkovaniu nemôže byť jednoduchší. So svojim dlhým stolom a presným pravítkom je presnosť štandardom, rovnako ako vždy výborný povrch vďaka žiletkovému valcu. Nastavenie výšky vstupného stola pomocou excentrickej páčky je jednoduché. Možnosť nastavenia výšky výstupného stola excentrom. Odsávacia hubica udržuje stroj čistý pri pripojení k vhodnému systému odsávania. Stroj pre profesionálne dielne, údržby, aj pre kutilov, so širokým rozsahom použitia.

Hobľovací valec osadený žiletkami poznáte na prvý pohľad. Sú na ňom v presne vyfrézovaných lôžkach upnuté HW (SK) žiletky veľkosti 15x15 mm. Usadenie do lôžok zaručuje rýchle, ľahké a presné upnutie. Žiletky sú zoskladané v štyroch špirálových radách, vďaka čomu dochádza k pokojnému a postupnému hobľovaniu. Imitujú sa tým špirálové frézy, ktoré sú jedinečné v rezných vlastnostiach. Pre hladký hobľovaný povrch sú používané žiletky s rádiusovou hranou, ktorá pomáha k plynulému nadväzovaniu medzi jednotlivými žiletkami a vytvára rovný povrch. Dosiahnutie perfektného povrchu tiež pomáha prekrytiu žiletiek a minimalizovaniu veľkosti triesky. Vďaka väčšej tvrdosti a možnosti otočenia žiletky HW (SK) nielen značne predĺžite intervaly medzi brúseniami, ale zaistíte aj stálu pripravenosť stroja pre hobľovanie. Pri otupení niektorých žiletiek alebo pri ich poškodení, ich jednoducho a rýchlo vymeníte, či otočíte na ďalšie ostrie.

Stroje pre profesionálne dielne, údržby, aj pre kutilov, so širokým rozsahom použitia.

• Typ: JPT-310
• Odporučené použitie: Profesionálna výroba
• Príkon / Výkon (400 V): 3,5 / 2,2 kW
• Otáčky: 5500 ot./min.
• Priemer valca: 70 mm
• Rýchlosť posuvu preťahovania: 7 m/min.
• Max. uberanie pri zrovnávaní: 3 mm
• Max. uberanie pri hrúbkovaní: 4,5 mm
• Max. šírka pri zrovnávaní: 307 mm
• Max. výška pri hrúbkovaní: 3–225 mm
• Dĺžka stola: 1400 mm
• Odsávanie: 100 mm
• Dĺžka x šírka x výška: 1400 x 750 x 1000 mm
• Hmotnosť: 230 kg

IGM N013 Žiletka tvrdokovová 15x15x2,5 R=150 Drevo
Kód: NT100791
JET Numerické odpočítanie výšky stola pre JPT-260-310-410
Kód: 121-10000291

BESTSELLER

CMT C998 Klzivo na drevo - 1l
Kód: C99800201

JET Mobilný podstavec - do 250kg, 460x460-610x610mm
Kód: 121-708118
12.2.2019
Stroj mám pol roka, Hobľujem väčšinou buk, alebo dub a nože -žiletky som ešte nepotreboval ani otočiť. Stôl by mohol byť dlhší. Horný aj dolný.

BESTSELLER

JET JWP-12 Hrúbkovacia frézka stolná