Trend Airmask Pro Celotvárová maska - Veľká L

Trend Airmask Pro Celotvárová maska - Veľká L

102-AIR/M/FF/L

• Ľahká celotvárová maska.• 5 nastaviteľných popruhov pre dokonalé nasadenie masky na tvár.• Pevne a pohodlne drží na tvári.• Polykarbonátový protinárazový štít.• Panoramatický zorník, ktorý ponúka prehľadné vnímanie celého okolia.• Veľmi účinná ochrana dýchacích ciest FFP3.• Dvojica filtrov pre niž... Celý popis

• Ľahká celotvárová maska.
• 5 nastaviteľných popruhov pre dokonalé nasadenie masky na tvár.
• Pevne a pohodlne drží na tvári.
• Polykarbonátový protinárazový štít.
• Panoramatický zorník, ktorý ponúka prehľadné vnímanie celého okolia.
• Veľmi účinná ochrana dýchacích ciest FFP3.
• Dvojica filtrov pre nižší odpor pri dýchaní.
• Ľahko prístupné a vymeniteľné vnútorné časti pre ľahkú údržbu a čistenie.

Ľahká celotvárová maska Trend Airmask Pro s veľmi pevným protinárazovým štítom a veľmi účinnou ochranou dýchacích ciest FFP3. Maska poskytuje veľmi nízky odpor pri dýchaní aj pri dlhodobom používaní. Veľký číry pevný štít chráni celú tvár a umožňuje široký rozhľad pri akejkoľvek práci. Päť popruhov zvyšuje pohodlie pri nosení masky a poskytuje kvalitnejšie a pevnejšie usadenie masky na tvári. Dodávané bez filtrov. Filtre si vyberte podľa požadovanej úrovne ochrany.

Parametre:
• Viac veľkostí pre správny rozmer tváre
• Polykarbonátový protinárazový štít s certifikáciou EN166 B (testované nárazom 6mm guličky s rýchlosťou cez 720 km/h)
• Hmotnosť 0,8 kg
• Ochrana EN 136: 1998 CL2

Súčasť balenia:
• celotvárová maska
• prepravná / skladovacia taška s tesnením proti vniknutiu prachu

Dodávané bez filtrov.

Trend Sada filtrov pre Airmask Pro - FFP3