CMT C956 Fréza na hrany stolu a držadlá zábradlí - D63,5x19 S=12 HM
CMT C956 Fréza na hrany stolu a držadlá zábradlí - D63,5x19 S=12 HMCMT C956 Fréza na hrany stolu a držadlá zábradlí - D63,5x19 S=12 HM

CMT C956 Fréza na hrany stolu a držadlá zábradlí - D63,5x19 S=12 HM

Nová CMT fréza dopĺňa zostavu na zábradlie a hrany stolov. Má pozvoľné rádiusové zaoblenie a skvele sa hodí pre zábradlie s prvkami funkcionalizmu. Použitie: Frézy CMT na zábradlia a hrany stolov s pozvoľným rádiusovým zaoblením Vám umožnia vyrábať krásne a funkčné zábradlia alebo nádherné hrany rus... Celý popis

Použitie: Frézy CMT na zábradlia a hrany stolov s pozvoľným rádiusovým zaoblením Vám umožnia vyrábať krásne a funkčné zábradlia alebo nádherné hrany rustikálnych stolov.

POZOR: Tieto širokoprofilové frézy pri frézovaní uberajú veľké množstvo materiálu a vytvárajú veľké množstvo pilín. Pre ľahšiu a bezpečnejšiu prácu odporúčame pri frézovaní použiť odsávače pilín.

Priemer 63,5 mm
Rezná hĺbka 19 mm