Možnosť dopravy

V 99 % dodanie zdarma do dvoch pracovných dní po celej Slovenskej republike, pri objednávke nad 100 € vrátane DPH.

Tovar si môžete nechať zaslať do Vašej dielne, alevo aj domov. Doprava zdarma platí pri balíkovej preprave. Stroje a tovar nad 50 kg zasielame zbernou paletovou službou, informujte sa o Vašej cene.

• Kvalitné dodanie do dvoch pracovných dní.
• Preprava ZDARMA pri objednávke nad 100 €.
• Možnosť vyzdvihnutia tovaru v Predajných centrách.

Pri objednávke cez e-shop je možné tovar podľa jeho typu a Vášho priania dodať jedným z nasledujúcich spôsobov prepravy:

PPL Professional Parcel LogisticPPL / DHL - Balík

Zásielkovou službou PPL / DHL je možné zaslať tovar do hmotnosti 50 kg a maximálnej dĺžky 2 m.
Tovar Vám doručí prepravná služba PPL / DHL do dvoch pracovných dní na Vašu adresu. Čas doručenia sa pohybuje v intervale 8:00–18:00. V prípade Vašej neprítomnosti ste však kontaktovaní telefonicky. V sobotu, nedeľu a cez sviatky sa nedoručuje. Platiť môžete na dobierku (s poplatkom) vodičovi v hotovosti, alebo platobnou kartou VISA, MASTERCARD, či bankovým prevodom na zálohovú faktúru (bez poplatku), alebo pripísaním čiastky na náš účet na ktorejkoľvek pobočke ČSOB (môže byť spoplatnené bankou). Stav zásielky je možné sledovať na ppl.cz alebo na dhl.cz

Ceny za dopravu PPL:

Dopravné pri objednávke do 100 € s DPH 5,94 € s DPH (4,95 € bez DPH)
Dopravné pri objednávke nad 100 € s DPH          ZDARMA
Dobierka + 1,79 € s DPH (1,49 € bez DPH)

Geis Global LogisticsGEIS – Paletová doprava

Paletovou dopravou GEIS posielame hlavne stroje, ale taktiež tovar, ktorý nie je možné poslať klasickou balíkovou službou.
Doručenie prebieha len cez pracovné dni. Pred samotným doručením Vašej zásielky Vás bude telefonicky kontaktovať šofér. So šoférom je možné dohodnúť sa na upresnení termínu dodania Vášho tovaru. Doručenie obvykle do dvoch pracovných dní, v prípade objednávky v pracovných dňoch do 10:00. Platiť môžete bankovým prevodom, na zálohovú faktúru, alebo pripísaním čiastky na náš účet na ktorejkoľvek pobočke ČSOB (môže byť spoplatnené bankou). Objednaný tovar Vám šofér doručí za prvé zamykateľné dvere. Kontaktujte nás ohľadom bližších informácií o cene.

Ceny za dopravu GEIS:

Hmotnosť od:          Cena
30 kg 21,20 € bez DPH
50 kg 25,60 € bez DPH
100 kg 34,00 € bez DPH
200 kg 43,50 € bez DPH
300 kg 53,10 € bez DPH
400 kg 64,70 € bez DPH
500 kg 74,10 € bez DPH
600 kg 90,50 € bez DPH
700 kg 99,80 € bez DPH
800 kg 130,20 € bez DPH
1000 kg 151,60 € bez DPH
1500 kg 186,40 € bez DPH
Dobierka +3 € bez DPH

Osobný odber na predajni IGMOSOBNÝ ODBER NA PREDAJNI

Tovar si tiež môžete osobne vyzdvihnúť v IGM Predajných centrách v Modřiciach pri Brne a v Tuchoměřiciach pri Prahe, od 7:30 do 17:00. Vopred sa telefonicky informujte o pripravenosti tovaru. Platiť môžete v hotovosti, platobnou kartou (VISA, MASTERCARD), alebo bankovým prevodom na zálohovú faktúru, alebo pripísaním čiastky na náš účet 4003858238/7500 na ktorejkoľvek pobočke ČSOB (môže byť spoplatnené bankou).

Vyzdvihnutie tovaru na predajni:  ZDARMA