Brúsny pás plátno rolka 85mm x 25m antistatický - 180 hrubosť

M401-825180

Brusný pás v šírke 85mm je určený pre valcovú brúsku JET JWDS-1836.Antistatická úprava povrchu zaručuje dlhodobú životnosť, vysokú odolnosť a minimálne zanesenie pásu.Podklad brusného pásu je tuhý, stabilní, má vysokú trvanlivosť a vynikajúcu odolnosť proti opotrebeniu hrán. Je špeciálne určený pre ... Celý popis

Brusný pás v šírke 85mm je určený pre valcovú brúsku JET JWDS-1836.

Podklad brusného pásu je tuhý, stabilní, má vysokú trvanlivosť a vynikajúcu odolnosť proti opotrebeniu hrán. Je špeciálne určený pre valcové brúsenie alebo iné strojné brúsenie. Vynikajúcich výsledkov dosahuje hlavne na náročných a problematických materiáloch. Hrubosť 60-80G je vhodná pre egalizačné brúsenie, kde je treba povrch materiálu zrovnať a je potreba veľký úber materiálu. Hrubosť 100-180G sa hodí na dokončovacie brúsenie a úpravu povrchu pred lakovaním. Antistatická úprava brusného zrna prináša najlepšiu výdrž brusného plátna naprieč použitím.

IGM Fachmann Čistič brúsnych pásov
Kód: MCBP